Web dizajn - predlošci

Iako radimo i web dizajn prema individualnim potrebama naručitelja, izradu web stranica ubrzavaju i pojednostavljuju (polu)gotovi web predlošci.

Uz nemalu uštedu vremena i novca, velika prednost je što, uz samo malo mašte, odmah možete vidjeti i kako bi Vaš web sajt mogao izgledati.
Na mjestu postojećih, zamislite Vaše tekstove i fotografije - i to je to. Dakle, ne obazirite se na tematiku i boje predložaka, nego prvenstveno na raspored, makar se i to može mijenjati (umjesto slike dođe tekst itd).

U standardne cijene paketa uračunane su prepravke predložaka u smislu promjena menija, fotografija, boja ili tekstova, no da bi npr. postojeće forme za upite ili interne tražilice postale funkcionalne potrebna su dodatna programiranja - što se dodatno naplaćuje.

Ako želite, dio fotografija s predložaka možemo iskoristiti i prilikom dizajna Vaših web stranica.

Neke dodatne funkcije u nekim predlošcima (npr. pretraživanje, prijava na newsletter i sl) su samo grafički prikazane (treba ih dodatno isprogramirati, no možemo ih i obrisati).

Svi predlošci imaju responzibilan dizajn, odnosno stranice se automatski prilagođavaju prikazima na svim veličinama ekrana (kompjutorima, tabletima, mobitelima...).

Najnovije (2024):

Ostalo: