Danas svaki ozbiljan posao započinje kvalitetnim web stranicama, a ako već i imate uhodani biznis, novi klijenti su uvijek dobro došli.

Sama izrada kvalitetnih web stranica je kompleksan posao i cijene jako variraju, ovisno o načinu izrade i potrebnom vremenu. Za unikatne i složenije web stranice zadužene su čak 3 osobe: web dizajner, web programer i SEO stručnjak.

Srećom, u arhivi imamo popriličan broj dizajnerskih motiva, koji bitno skraćuju vrijeme izrade weba, pa smo u mogućnosti ponuditi doljenavedene povoljne cijene. 99% tvrtki takav dizajn zadovoljava u potpunosti, kako u sadržajno-strukturnom, tako i u marketinškom smislu.

Sve stranice maksimalno optimiziramo za tražilice/Google (SEO), te su prilagođeni svim tipovima ekrana (i mobitelima). Takav responzibilan dizajn ne samo da utječe na položaj web stranica na tražilicama (Googleu), već je činjenica da u nekim djelatnostima, najčešće uslužnim, i preko 80% posjetitelja na web stranice dolazi upravo putem mobitela!

Izradi svih stranica posvećujemo posebnu pozornost jer nije nam u interesu samo buduća suradnja s Vama, već su kvalitetne stranice i nama reklama. U tom smislu preferiramo preglednost i jednostavnost jer takve stranice preferira najveći broj posjetitelja. Općenito web stranice ljudi napuštaju u roku par sekundi ako odmah ne dođu do željene informacije.


Ovdje smo izdvojili nekoliko najtraženijih paketa web stranica:*Broj podstranica možete smanjiti ako npr. imate kataloge/cjenike u pdf-ovima ili doc(x) dokumentima pa ih stavimo na server umjesto programiranja podstranica

**Mi fotografije prilagođavamo na potrebne dimenzije

***Uz obvezu produljenja sljedeće godine kod nas

Svakako preporučamo da pročitate najčešća pitanja.

Ovdje možete vidjeti cjenik naših usluga.