Dizajn web stranica se svodi na osnovna 2 pitanja:
1. Prema već definiranim dizajnerskim motivima, ili
2. Raditi dizajn potpuno ispočetka tj. programirati "od praznog papira"

Iz iskustva tvrdimo da prva varijanta, a koja je i puno jeftinija/brža, zadovoljava 90% tvrtki, kako u sadržajnom, tako i u komercijalnom smislu.
Potpuno unikatan dizajn zahtjeva detaljnu pripremu, a najčešće i dorade "u hodu" - što bitno produžuje i poskupljuje cjelokupan proces izrade web stranica.

Krivo je mišljenje da već predefiniran dizajn nije originalan; i unutar tih zadanih okvira puno stvari je moguće: npr. "bezbolno" promijeniti boje, rasporede stupaca, rasporede fotografija - što sve ovisi o konkretnoj situaciji. Ukratko rečeno: i takav dizajn može u potpunosti ispoštivati vizualni identitet tvrtke, a web stranice učiniti svrhovitim i profitabilnim.

Kako danas uvjerljiva većina ljudi na web stranice dolazi putem Googlea, sve stranice od početka izrađujemo da su "Google friendly", što znači da pazimo na čistoću koda, na SEO optimizaciju, te da vidljivost stranica prilagođavamo svim tipovima ekrana - dakle, i mobitelima (tzv. web reponzibilnost). Tu treba spomenuti da, ovisno o djelatnosti kojom se bavite, čak i do 80% posjeta zna biti upravo putem mobitela (npr. turizam)!

Ako već imate web stranice i razmišljate o redizajnu, svakako provjerite je li Vaš sadašnji web prilagođen pregledavanju putem mobitela!Start paket

Web dizajn rađen na osnovu predložaka iz naše arhive. Skraćuje vrijeme izrade, a samim time i - cijenu. Preporuča se svima koji žele uz najmanja moguća ulaganja pokrenuti svoje web poslovanje.
Sastoji se od jedne stranice = naslovnice, a koja se naknadno može dorađivati i proširivati dodatnim stranicama i "svim mogućim mogućnostima" prema Vašim željama.

Prednosti:
 • Najniža moguća cijena
 • Prisutstvo na najvećem tržištu danas
 • Izrada sajta prema najvišim standardima
web dizajn

Standard paket

Također dizajn rađen na osnovu predložaka iz naše arhive. Paket koji preporučuje svima koji žele uz manja ulaganja ostvariti prisutstvo na webu, a Start paket im je premalen.

Prednosti:
 • Najbolji omjer "plaćeno/dobijeno"
 • Prisutstvo na najvećem tržištu
 • Izrada sajta prema najvišim standardima
web dizajn

Po narudžbi

Izrada i programiranje web stranica, prema Vašim željama i/ili našim preporukama.
Pored standardnih varijanti, moguće je i ugovaranje individualnog web dizajna, gdje stranice programiramo u potpunosti ispočetka i sve je prilagođeno Vašim potrebama.

Prednosti:
 • Individualan dizajn - originalnost
 • Prisutstvo na najvećem tržištu
 • Izrada sajta prema najvišim standardima
web dizajn

CMS

Većim klijentima, gdje stranice radimo u potpunosti ispočetka, programiramo CMS po narudžbi. Dakle, da najjednostavnije moguće dopunjujete stranice tekstovima i fotografijama.
Manjim klijentima web stranice možemo napraviti i u Wordpressu, koji je uvjerljivo najpopularniji (besplatan) CMS današnjice. No, zašto mislimo da je WP loše rješenje? Nazovite i pitajte, bez obveza.

Prednosti:
 • CMS definiran prema Vašim potrebama
 • Prisutstvo na najvećem tržištu
 • Izrada sajta prema najvišim standardima
web dizajn